Olimpa

Olimpa hidraulični čekići izgledom i radom su novitet na tržištu, a njihova kvaliteta izrade i učinkovitost su na najvišoj razini. Višegodišnje iskustvo na terenu i „uho“ za probleme kupaca rezultirali su nastankom ovog brenda.

 

Olimpa kućište je sastavljeno od četiri jednodijelne stranice, gornja i donja hardox ploča povećavaju otpornost na habanje. Olimpa uzdužno-poprečni vijci proizvode se od najkvalitetnijeg materijala i imaju dug vijek zahvaljujući svojoj fleksibilnoj strukturi. Osim toga, gumeni omotač na vijku smanjuje vibraciju na navoj i maticu i može se zamijeniti kad se istroši.

 

Olimpa zaustavne kajle svojim ravnim oblikom sprječavaju okretanje alata oko osi i zaglavljivanje. Olimpa klipovi pretvaraju hidrauličnu energiju u kinetičku energiju koja brzo pomiče klip prema dolje i udara u špicu i tako prenosi kinetičku energiju na alat, ovisno o modelu čekića to generira udarnu energiju na alat i ima od 350 – 1500 udaraca u minuti.

 

Od OLIMPA OLP650 na dalje svaki čekić ima ugrađen Blank firing protection za zaštitu protiv udaraca u prazno (dolazi u standardnoj opciji). Ova zaštita štiti uzdužno poprečne vijke, kocku, kajle i granu bagera, te produljuje vijek trajanja vitalnih dijelova čekića.

Olimpa čekići
mali1
Mali plinski čekići
srednji
Mali hidraulični čekići
veliki
Srednji i veliki hidraulični čekići