O nama

Vukušić – Lokas d.o.o.

je tvrtka osnovana 1994. godine, te smo jedna od vodećih tvrtki na području južne Hrvatske za zastupanje, servis i prodaju građevinske mehanizacije za niskogradnju, visokogradnju i cestogradnju. Vukušić – Lokas svojim poslovnim partnerima osigurava podršku kroz cijeli životni vijek građevinskih strojeva nudeći im cjelokupnu uslugu. Našim poslovnim partnerima nudimo:  

 

  • prodaju građevinskih strojeva
  • prodaju rezervnih dijelova
  • servis i održavanje građevinskih strojeva

 

Vukušić – Lokas jedinstven je partner svakoj tvrtki koja se u svojem poslovanju koristi građevinskim strojevima. U obavljanju svojih usluga koristimo sinergiju ljudskih potencijala čija su znanja i stručnost temeljeni na svakodnevnom usavršavanju i edukaciji te kvalitetu proizvoda tvrtki koje zastupamo. Jedino na taj način možemo uistinu ispuniti očekivanja i opravdati povjerenje koje nam poslovni partneri već godinama povjeravaju.

 

Redovito izlažemo na međunarodnom sajmu SASO u Splitu te se predstavljamo na međunarodnom sajmu BAUMA u Njemačkoj u Munchenu.

Naše usluge

Prednost tvrtke Vukušić – Lokas je pružanje cjelokupne usluge za tvrtke iz građevinskog sektora (prodaja i održavanje), čime se postižu sinergijski efekti i smanjenje ukupnih troškova naših poslovnih partnera.  

 

Prodaja građevinskih strojeva i rezervnih dijelova

 

Ovlašteni smo partneri i ekskluzivni zastupnici građevinske mehanizacije za Hrvatsku, Crnu Goru i BiH. U našem prodajnom programu potražite proizvode renomiranih svjetskih proizvođača.

 

 

Održavanje građevinskih strojeva i rezervnih dijelova

 

Kako bi smo pružili cjelokupnu uslugu našim partnerima osim prodaje nudimo i podršku:  

 

  • servis i održavanje unutar i van jamstvenog roka za Wacker Neuson, Olimpa i USCO ITR
  • servis i održavanje svih ostalih građevinskih strojeva i hidrauličnih čekića

 

Kako bi smo našim poslovnim partnerima uštedjeli vrijeme i novac servis obavljamo i na terenu putem naše mobilne servisne ekipe.   Sve nam ove usluge omogućuju da u stopu pratimo potrebe naših poslovnih partnera i razvijamo se zajedno s njima.